søndag 12. april 2009

Hjemme

Vi er hjemme igjen fra påskefjellet. Fine dager med sol og skiturer både bortover og nedover. Boklesing og bladlesing og sjokoladespising i hytteveggen. Rødvin, krim og spill på kveldene! Skikkelig tradisjonell hyttepåske for familien i Kaspers hus + venner, altså.

Men det er jo egentlig ingen tradisjon for oss, det er flere år siden sist vi var på fjellet i påsken, men vi håper det ikke blir lenge til neste! Hyttepåske ga virkelig mersmak! Ahh, bra!
Og så så deilig som det er å komme hjem til en hage som er nesten tom for snø!!! (At all jobben som skal gjøres framover dukket opp under snøen er en annen historie...)

Kasper kom nettopp inn med sin helt spesielle velkommen-hjem gave. Stolt som en hane kom han inn her med ei død mus i munnen. Vi blir ikke like imponert som du gjerne skulle ønske altså, pusen! Slutt med det!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei c-mor
Etter en rolig søndag og mandag er vi tilbake i hverdagen igjen.
Herlig ferie, masse god mat og drikke, god lesing og spill, ja, kan det egentlig bli bedre?
Kommer nok innom og leser her litt fremover........
Denne uken blir det ikea (potteføtter, lykter, etc). Kanskje noen søte små lys til terassesesongen starter.
Snakkes.
LV

hh sa...

C-mor: vær glad for at du ikke fant en død frosk under sofaen eller lignende.. Forøvrig høres det ut som dere hadde en fiiin påske! :)

C-mor sa...

Heisan LV - så gøy at du husket å se innom her da! Fortsett gjerne med det:) Håper dere har det bra!

HH: Veldig fin påske, og det hadde jo du og! En vi kjenner fant en død rotten frosk inne en gang... Uææh, say no more. Kasper kom ikke lengre inn enn til gangen - heldigvis!