fredag 2. oktober 2009

Høstferie

I dag har vi tatt oss høstferie, jentene og jeg, det er utrolig godt å stå opp til frokost-tv og bare slappe av. Lillesøster i barnehagen fordi hun skal være med å hjelpe til under samlingstunden i dag, storesøster har innsett at det er bedre med feriedag og velger altså mammaen sin foran discodag på SFO. Det gjorde mammaen glad! Og det uten at vi diskuterte det:)

Det var minusgrader ute i dag tidlig, oktober er kommet og i går lagde vi høstsuppen som ble anbefalt på bloggen En mammas dag . Utrolig enkel og god høstmat. Anbefales varmt!

Her kommer bildet av gardinene, vi ble fornøyde og det ble litt lunere. En gang kan det jo til og med hende at vi prøver oss på noe annet enn hvitt. Men akkurat nå passer dette riktig bra!

Gårskvelden ble en kinokveld -Jenta som lekte med ilden ble sett - bøkene er lest i forkant, så selv om det er spennende filmer dette, så var det tydelig at vår venninne som ikke har lest bøkene hadde en sterkere opplevelse enn oss andre. Og hun likte den veldig godt! Det er litt langdryge scener innimellom - man merker at filmen opprinnelig ble laget som tv-serie - men allikevel, verdt å se på kino!

4 kommentarer:

Heidi sa...

Man må velge sin katt med omhu, slik at den matcher møblene! Fint med gardiner, dine er lyse og lette!

Ha en forsatt god ferie og nyt dagen! :o)

Heidi sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Elin S sa...

deeet ble fint ja :D

hh sa...

Flink jente! Jeg har også kjøpt nye gardiner nå, og denne gangen er de ikke hvite, kremhvite eller andre nyanser av hvitt! Altså er det en vanesak!!