søndag 7. mars 2010

Søndags morgen

Det er fortsatt for kaldt ute, men det er også sol! Utrolig deilig å våkne tidlig en søndag morgen og nyte sollyset som flommer inn i stua. Pappaen i huset er bortreist i helgen, men vi jentene koser oss. Lillesøster var i bursdag i går - og skal i bursdag i dag. Storesøster hadde overnattingsbesøk og var på lang skitur med venninna si i går. Kanskje vi to skal gå en tur i dag?
(Vakre bilder i Coco før Chanel)
Selv sovnet jeg tidlig i går kveld - på sofaen. Mens jeg så en film jeg alldeles ikke ville sovne fra -Coco før Chanel. Så når jeg våknet i dag lot jeg jentene fortsette å se tv oppe mens jeg rigget meg til i sofaen med en kaffekopp og så ferdig filmen. Audrey Tatou er som alltid nydelig og her er hun overbevisende som den unge kvinnen som ønsker seg noe mer av verden enn bare å være til for mennene. Her kommer historien om hvordan hun finner sin egen stil som bryter med datidens mote for kvinner -som må ha vært noe av en tvangstrøye, og hvordan hun kommer seg opp og fram. Men det er aller mest en kjærlighetshistorie - om forholdet til Boy Chapel. Utrolig vakker film -anbefales!Bildet av havet får meg til å lengte etter vår og sommer. Men først får vi feire påske - som kanskje er en av de beste høytidene, i og med at det ikke er så mange forventninger knyttet til den bortsett fra noen fridager som kan brukes til hyttetur- om man har mulighet, besøke venner og familie - eller rett og slett være hjemme og nyte fritiden. Det blir bypåske på oss i år. Og da kan jeg pynte. Jeg mistenker at jeg får en liten gave når mannen kommer hjem fra Royal Copenhagen....
Ikke Chanel - men ganske så fantastisk vakre er disse kjolene som vi har hengende to av her hjemme. Vi har to stolte jenter som skal være brudepiker senere i år - gjett om det blir stas!

Ha en fin søndag - det ligger an til å bli en nydelig dag!

2 kommentarer:

hh sa...

Jeg vil også se den filmen! :-)

Anonym sa...

Jeg skal også se Coco ved første anledning. Gleder meg!
Ellers enig med deg at påsken er herlig, med påske-egg og alt annet.....
Gjett om jentene deres blir to nydelige brudepiker, dån!
LV