torsdag 16. april 2009

Networking

I kveld har mammaen i Kaspers hus vært ute på restaurant og spist med tre andre jenter. Som hun kjenner litt herfra og litt derfra, gjennom skole, barselgruppe eller barnehage, eller som naboer, eller venner av naboer. Når man bor sentralt et sted i nærheten av Oslo kan det lett bli for stort, men allikevel har vi jo blitt kjent med ganske mange etterhvert.

Vi fire som møttes i kveld har aldri møttes sammen noen gang. Allikevel ble det en utrolig koselig kveld, fordi vi alle kjenner hverandre og hatt med hverandre å gjøre, og fordi vi tross alt har en stor felles bekjentskapskrets. Og det var nettopp derfor vi møttes, fordi et par kloke hoder satt og snakket om hvem som kjenner hvem og at et slikt møte kunne vært koselig. Og det ble det så absolutt! Vi er tilsammen 10 stykker som egentlig skulle møtes, men når barnevakten brekker kneet og noen har vært i begravelse eller har syke barn blir det selvfølgelig frafall.

Men dette ga mersmak. Og det er jo også veldig verdifullt for oss alle, i tillegg til det sosiale. Vi har alle barn i samme alder, og ved å møtes får vi opp et "nettverk" som kan være verdifullt senere - vi kommer vel dit en dag der jentene løper avgårde og vi mister oversikten, så fjernt som det enn kan virke. Og da kan det kanskje være nyttig med et slikt mammanettverk! Tiden vil vise! Det var uansett veldig koselig å gå ut på en slik jentekveld!

Ingen kommentarer: