torsdag 13. august 2009

Ut på tur!

(Vårt telt ser nesten slik ut...)

Så er sommeren over, i alle fall nesten. Det føles slik når skolen begynner. Og mandag er vi igang. Kveldsaktivitetene starter i begynnelsen av september og før vi vet ordet av det er det....sommer igjen.
Vi har så lyst å drøye sommerferiefølelsen bare bittelitt. Så planen er nå å pakke bilen full av telt, soveposer og alt som må til for en campingtur i Sverige, og i morgen setter vi kursen dit. Så får vi se da, om det blir en eller to netter, det er jo ikke meldt veldig fint vær, egentlig. Värme klär rekommenderas!

Pappaen er ute på handletur. Det kan være ganske praktisk å bo rett ved Obs! som har oppe til 22.00, slik som i dag, hvor vi oppdaget at storesøster for lengst har vokst ut av soveposen sin...Og har vi egentlig propanbrenner? Det viktigste på campingtur er tross alt egg og bacon på morgenen. I allefall var det alltid slik på mine barndoms ferier. Så helt superbillig blir ikke dette, men forhåpentligvis kommer utstyret godt med ved en senere anledning også.

2 kommentarer:

hh sa...

ha, ha ha! Egg og bacon du liksom!
Uansett et veldig godt tiltak. Kan anbefale mitt innlegg om "glamping" fra i fjor sommer! Det er noe for deg, tror jeg! (knis..) Uansett, ha en RIKTIG GOD TUR! Gleder meg til å se bilder av familien på tur!

Anonym sa...

God tur! Skulle gjerne tatt en telttur istedetfor å se på fotball i helga ;-)