søndag 3. mai 2009

Et aldri så lite hjertesukk (til).

Vi har tittet masse i møbelkjedenes kataloger for å finne passende hagemøbler til verandaen oppe. Det vi har aller mest lyst på er to gammeldagse kurvstoler. Men slike finnes ikke å få tak i. Kurvmøbler i plastikk eller rotting er det derimot mye av. Det blir ikke aktuelt å kjøpe noe av dette, for vi har rett og slett ikke falt helt for stilen. Men det som også slår meg er hvor dyrt det er for disse sofagruppene som tydeligvis er "årets" utemøbel (og de er overalt -det er ikke bare litt av dem).

  • Hvordan i alledager har folk råd til en utegruppe til 15 -20.000? Hvem er disse menneskene? Og når kjeder som Bohus og Skeidar selger dette så må det bety at "vanlige" folk også kjøper disse.
  • De er deilige å sitte i, men det blir jo også litt merarbeid ifht å ta veldig godt vare på slike møbler. Og hvor skal man sette dem om vinteren?
  • Det er finanskrise - flere og flere kjeder legges ned -nå så vi at Feinschmecker som har solgt glassmagasinartikler holder konkurssalg også, så det blir jo forsåvidt spennende å se om disse dyre utemøblene blir solgt- og hvordan det går med disse kjedene?
  • Og så en ting til, vi bor jo ikke i verdens varmeste land akkurat, så hvordan gidder noen å bruke så mye penger på å flytte ut - da velger jeg heller å sitte inne i vår gode sofa og se en god film på kjølige sommerkvelder.
Enn så lenge fortsetter vi jakten litt til, for det blir man nødt til når man har et litt spinkelt utemøbelbudsjett.

2 kommentarer:

hh sa...

Jeg stiller det samme spørsmålet - hvem har råd til slikt? Det er ikke aktuelt å bruke opp feriepengene på hagemøbler i alle fall. Hvis det er kurvstoler dere er ute etter, er mitt beste tips rett og slett et loppis nær deg.

Anonym sa...

Til punktet:
Og så en ting til, vi bor jo ikke i verdens varmeste land akkurat, så hvordan gidder noen å bruke så mye penger på å flytte ut - da velger jeg heller å sitte inne i vår gode sofa og se en god film på kjølige sommerkvelder.

har jeg dette å si: Under et pledd med utsikt over sommerhimmel i sommerfarger, og med et glass hvitvin i hånden er jeg mer enn villig til å flytte ut. Til langt på natt. Utemøblene er dog av det billigere slagt; slik at man har råd til pledd og hvitvin også ;-)