lørdag 7. november 2009

Lørdagskos

For en deilig lørdag. Den begynte med fiolinkonsert med storesøster (og mor). Litt nervepirrende og veldig morsomt. Deretter gikk vi ut og spiste på den største og morsomste McDonaldsen i nærheten. Her fikk jentene god tid til å leke mens Mor og Far satt i en rolig del av restauranten og koste seg med avis og kaffe. Så ble det tid til en liten sentertur og innkjøp av trillebag (for vi skal snart på tur), samt en poncho fra Part Two som jeg har siklet på en god stund. Nå var den satt ned til halv pris og da var det bare å slå til.

Det er den store kinodagen i dag, og filmen vi så på var "Se opp", det var lite billetter igjen og dette var filmen jentene ville se. De synes den var kjempefin, vi voksne var nok mere lunkne - det var rett og slett litt kjedelig og langtekkelig til tider. Den hadde sine gylne øyeblikk men det finnes langt bedre filmer å bruke tid og penger på. Neste helg skal besteforeldrene ta de med på Knerten, så da får de endelig sett den.

Og her hjemme er det en skikkelig kosekveld med rødvin i glasset, strikking og Youve got mail på tv. Den er utrolig søt og Meg Ryan var fantastisk flott før hun begynte med all mulig fiksing av fjeset. Denne filmen har alt jeg forventer av en slik film, høst i New York, kjærlighet til bøker og koselige interiører - og litt forviklinger. Deilig gjensyn!

Ingen kommentarer: