søndag 31. januar 2010

9-årsdag og infianerfestDet ble en travel dag i Kaspers hus i går. Storesøster ble ni år og det ble behørig feiret med sang og pakker på senga, indianerfest med hele klassen og besøk av den nærmeste familien etterpå. Man kan trygt si at det var en sliten jente som la seg på slutten av dagen. Men veldig, veldig førnøyd og glad for at den var så fin. Og da er vi også fornøyde.

Å synge bursdagssang på senga er en tradisjon hos oss - hverdag som helg. Og det er noe å vente på - Storesøster lå visst ganske lenge og ventet i går morges... Kakebestillingen til festen var av den enklere sorten - brownies og skoleboller var bestillingen. Og mor var overlykkelig over å slippe pyntingen - "blomsterblader" fra Ikea og en fjær gjorde susen som pynt på indianerfest. I tillegg la vi masse tepper rundt på gulvet- og stolene våre fikk også en liten makeover i den anledning. Begge våre jenter ble fine i hvert sitt indianerkostyme - og jammen var det mange fine indianere som kom inn døra her og. Alle fikk hvert sitt "indianernavn" - jeg laget en boks med adjektiver og en boks med dyre og blomsternavn, så trakk de en av hver og på den måten ble en av gutta tøffe rose, og selv om det ikke var så kult syntes de dette var ganske gøy.

Etter indianerfesten gjorde vi klart for familien som ble servert Trøndersodd og Tropisk Aroma. Indianertemaet fulgte ikke med videre...

Det er gøy med bursdag. Men det er veldig deilig å synke ned i sofaen etterpå med rødvin i glasset for å se på tv (og sovne) etterpå også.

I dag har vi slappet av og Storesøster har prøvd alle gavene og til og med lest ut Lasse Maja og kjærlighetsmysteriet som hun fikk i går. Lillesøster og jeg har vært ute på skitur og sjekket nyoppkjørte spor på et jorde rett ved oss, det var helt supert, så nå blir det mye skigååing på oss de neste ukene:)
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: