fredag 1. januar 2010

GODT NYTTÅR!

Årets jul har vært en smule utradisjonell for familien i Kaspers hus. Men vi har spist, spist og spist, så enkelte ting har vært helt uforandret. Masse fantastisk mat og vin har det blitt. Nyttårskvelden var ikke noe unntak!

I år var begge jentene var oppe klokken tolv, og når klokken slo sine tolv slag fulgte vi den spanske tradisjonen Las Uvas de la Suerte (Lykkedruer) hvor alle i Spania sitter foran tv eller står foran klokketårnet på de største plassene i hver by med 12 druer hver og spiser en drue for hvert klokkeslag - noe som gjorde det til en lattervekkende seanse når vi skulle ønske hverandre Godt nyttår med munnen full av druer! Denne tradisjonen er herved opptatt i vår familie, for dette var en stas måte å markere det nye årets start på! Storesøster lagde de fine eskene til å ha druer i.

GODT NYTTÅR!

2 kommentarer:

Heidi sa...

Hehe, man må svelge hele druer i en fykende fart hvis man skal klare å si noe i det hele tatt på tolvslaget, skjønner jeg! Å si godt nyttår med tolv druer i kjeften er vel ikke uproblematisk?

Men uansett: Riktig godt nyttår til alle dere! :o)

hh sa...

Godt nytt år! Blitt masse spising her i huset og. Nesten litt "synd" at vi fortsetter på Kielbåten. Blir vanskelig med alle forsettene da!