fredag 9. april 2010

Fra en blogg til en annen

(madebygirl.blogspot.com)
Fredagskveld - etter en kort uke som allikevel føltes nokså lang. Sitter allerede godt plantet nede i sofaen mens familien ser på Norske Talenter - og selv koser jeg meg med å lese blogger. Hos Mia i Myra skal det feires bursdag i helgen. Husmora lurer på hvilken linje hun skal legge seg på når hun arrangerer seksårsdag for yngstedatteren. På en annen blogg finner jeg de utroligste kakebordene. Så her er mitt tips til deg, Husmor. Det er bare å reise seg opp fra sofaen og sette i gang;D (fargerikt var det i alle fall!).

Problemet med å jobbe alt for mye med disse dekorative kakene er at barna sjelden er VELDIG opptatt av utseendet på kaka. Det er vel egentlig vi voksne som er mest opptatt av det? Men en kake som har blitt godt mottatt på bursdager her er bløtkaker med rosa krem (konditorfarge) eller sjokoladekake som er pyntet tett i tett med pikekyss. Kaka ser ut som en drøm og ungene elsker jo alt som er søtt! Den eneste ulempen med dette er at kaka som blir til overs ikke blir så holdbar for pikekyss som står i kjøleskapet er ikke veldig delikate.Ha en fin fredagskveld - om du baker eller ikke!

1 kommentar:

hh sa...

Ha, ha! Har ingen planer om å reise meg opp fra sofaen på en god stund enda. Jeg tar det egentlig ganske rolig, altså! ;-) Rosa bløtkake er vi kjent med her i huset og - fra at "ingen liker bløtkake" ble det plutselig stor suksess!