torsdag 1. april 2010

Påskemat

Bypåske. Lese bok i solveggen. Kjøre slalom en av dagene....

Planene var mange, men det man fort ser bort fra når man drømmer om påskeferien er at det kan regne. Og her regner det kattunger. Så her har det blitt matpåske og kose seg inne-påske så langt. Og det er også veldig fint.

Fritid gir ny giv til å stå bak grytene og kokkelere. Så i dag har det blitt bakt "ny kake" og servert en ny matrett i Kaspers hus. Og begge deler ga et gledelig resultat. For jentene som elsker alle kokkeleringsprogram på tv ble det nesten som å være med på "4-stjerners middag" i følge storesøster. Terningkast 6!!!

Til middag lagde vi "Fransk fiskegryte", oppskriften har jeg fått av en kollega som skrøt og jammen hadde hun rett - denne var kjempegod, og enkel å lage, noe som er et stort pluss. Oppskriften finner du her!

Og kaken -gir meg vann i munnen. Jeg drømmer ofte om favorittmuffinsene på Starbucks (hei, når kommer de egentlig til Norge?). Lemon poppy seed - muffins. Så idag forsøkte jeg en oppskrift fra Maison mat og vin - og det var et absolutt bra resultat Vi bakte det som formkake, men røren kan kanskje puttes i muffinsfomer også. Den kan gjerne blir litt luftigere, men dette minnet mye om favorittkaka! Og jentene var også ganske så begeistret, bedre enn sjokoladekake var dommen.

Er du i bakehumør kan du jo lage den du også!

Ingen kommentarer: