søndag 5. september 2010

Hurrahelg

(Travelt opptatt med å ta bilder av vertskapet med deres kamera- og glemte helt å ta bilder med eget. Selv stilte jeg med hatt for anledningen)

Vi har gledet oss til denne helga ganske lenge av den enkle grunn at vi var invitert i 40-årslaget til en god venn. Og for en staselig fest det ble. Nå vet vi at vennens kone har jobbet godt i forkant for å gi sin kjære en skikkelig bra feiring, men været kan man ikke gjøre så mye med. Men det var altså den perfekte feststemningen fra vi kom til vi gikk. En varm septemberkveld ble rammen rundt gjestenes ankomst. Fargerike lys i slynge lyste glad opp når man kom mot lokalet, fine stoler med ullpledd og lammeskinn var lagt ut for de av selskapet som ville ut en tur, selve lokalet var som skapt for en slik kveld -en gammel potetkjeller som nå er helt hvitmalt med glassdører ut, nok med plass til alle slik at det ble intimt uten å bli for trangt, fin musikk i bakgrunnen - alt var veldig bra.

Det var både taler og telegrammer, men allikevel langt mer løssluppent enn det er ved f.eks. bryllup. Det var masse latter og morsomme mennesker. Nydelig mat og deilig vin. Vi hadde forberedt en quiz, som ble gjennomført i høyt tempo fordi vi måtte ut innen kl. ett. Men det bidro jo til en del latter det og. Det ble nachspiel og det ble sent. Det var mest av alt bare veldig veldig hyggelig. Vi fikk lyst til å gå mer på fest. Så da får vi sørge for å lage i stand noe snart vi og. Man må jo ikke feire bursdag for å ha det gøy.


1 kommentar:

hh sa...

Jeg kommer. Bare si fra når det blir selskap! Fiine hatten, endelig kom den på hodet!