mandag 27. september 2010

Og etter at jeg nå har lest denne saken i VG  logger jeg herved ut og jobber hardt for å unngå dobbelthaka;)

4 kommentarer:

Heidi sa...

Det skulle bestemødrene våre ha visst!

- Offline -

Anonym sa...

Holdt på å le meg ihjel av artikkelen. Hengekjaker,rynker og kalkunhals har mennesker flest fått når alderen har satt sine dypere spor. At en kosmetisk pengegrisk kirurg sier kvinner får det pga dataen, er jo helt bak mål, all den tid det ikke er noe sammenlikningsgrunnlag ennå. Pcbruken er fortsatt ung.
Verre er det at menneskeheten kommer til å bli mer og mer nærsynte, og det vet man fra før fordi studenter som går årevis på skole og leser mye, blir mer og mer nærsynte :-) da er det ikke vanskelig å overføre det til databruk også..vi sitter jo bare og anvender nærsynet hele tiden.

hh sa...

Jeg tar dette veldig alvorlig. Syns jeg ser noen tegn allerede, og det kan jo ikke skyldes min unge alder!

Anonym sa...

Er ikke sikkert dette er bare tull, ser stadig kvinner som ser ut til å være under 25 men likevel har begynt å få linjer i panna. Litt mange sene trøtte nattetimer foran facebook.
Og ja, en blir jo rynkete i panna av å rynke den. At rynker i huden oppstår ved at en rynker den, det er vel kanskje ikke en vitenskapelig sensasjon. Er vel en grunn til at rynkene først setter seg i smile-linjene og i panna in the first place kanskje?