mandag 14. juli 2008

Hjemme

Hjemme igjen fra ferie og skal plutselig snu på alle bedagelige rutiner som ble hverdag i løpet av tre uker. I morgen er det arbeidsdag igjen og vi må opp tidlig! La oss nå håpe at vi kommer oss i seng i "rett tid" i kveld og klarer å stå opp igjen i morgen.

Rart å komme hjem igjen og kjenne at huset lukter nytt. Det er bare 9 måneder siden vi flyttet inn på den nyoppussede stua og kjøkkenet og trodde egentlig at den lukta var borte nå, men det var ikke tilfellet.

Før vi dro på tur striglet vi huset fordi vi skulle ha med oss vennene våre hjem igjen noen dager. Men dødsfall i familien gjorde at de måtte reise rett hjem med første fly videre. Det var en trist avslutning på en ellers fantastisk ferie, og jeg tenker på dem nå som de har tøffe dager foran seg. Slike beskjeder føles ofte veldig uvirkelige når man sitter et helt annet sted og alle rundt er i en stemning som gjør det vanskelig å ta en slik melding inn over seg. Heldigvis vet man ikke hva som kommer til å hende, livet er uforutsigbart og det er godt man allikevel kan planlegge og glede seg over det som skal komme, så må man heller gå en annen vei når noe uventet som dette skjer.

Ingen kommentarer: