tirsdag 30. desember 2008

I morgen

..er det alt nyttårsaften. Og vi skal ha selskap. Vi får en ekstra gjest fra Kjøbenhavn - og heldigvis for det for vi har for lite champagne, så da er det kjekt å få sendt henne innom tax-free på veien. Og resten av natten og morgendagen skal brukes på kjøkkenet...Neida, far og fetter er i full sving, mor sitter jo foran pc'n;) He he!! Men det skal sies, vi har hatt selskap i dag og, så jeg har en velfortjent pause fra kjøkkenbenken nå!

Og torsdag blir det rester! Håper vi:)

Vi gledet oss til ferie. FERIE? Ja, vi får jo sovet lenge da. Men vi har vært selskapelige tre dager i strekk nå. Vi er invitert i selskap torsdag fredag og lørdag. Og vi kommer nok ikke til å gå i alle, det vil i tilfelle bety at vi er i selskaper en uke i strekk og et slikt tempo klarer vi ikke. Og ikke kan det være særlig godt å begynne det nye året i dette tempoet heller... Og hva skal man ha på seg i alle de ulike anledningene...? Vokser jo helt ut av klærne. Tights og posete kjoler kan virkelig være en velsignelse.

1 kommentar:

hh sa...

Alldeles enig. Dette er den første kvelden som vi "sitter ned". I morgen og på fredag blir det fest igjen.. En skal selvsagt ikke klage, men det kan faktisk bli en overdose noen ganger..