lørdag 6. desember 2008

Perle på tv i kveld!

I kveld går en av de filmene jeg kan se igjen, igjen og igjen, og igjen, og le og bli i god stemning av, nok en gang på tv. Groundhog Day(1993) med Bill Murray og Andie Mac Dowell blir jeg aldri lei, kanskje på grunn av gjentagelseseffekten i selve filmen. Hærlig film å se nå i førjulstiden, så skjer det ikke noe annet spennende i kveld kommer jeg nok til å sitte å skrive julekortene mine med denne filmen som følgesvenn. Egentlig helt perfekt på en slik kveld, trenger ikke å følge med men ler når jeg gjør det. Om jeg får selskap i mannen min vet jeg ikke, for det er fortsatt usikker hvilken form han er i da han ikke har våknet enda etter gårsdagens julebord...

(Filmen går på Nrk3 og er oversatt til "En ny dag truer på norsk)

3 kommentarer:

Heidi sa...

Trodde jeg hadde den på Get-boksen jeg, men det hadde jeg visst ikke. Har vel sletta den får å få plass til noe annet... Nå har jeg iallefall sett den. Igjen! :o)

hh sa...

Hørtes ut som en god plan, bare slappe av, skrive noen kort og se film.. Fikk du realisert det? :)

C-mor sa...

Det gikk ikke helt som planlagt, hadde jo planlagt bakedag med venninna mi i går og vi holdt på til langt ut på kvelden, så da hun dro i ti-tiden fikk jeg bare med meg litt av filmen, men skrev ingen kort nei...Men det var en veldig fin bakedag:)