onsdag 25. november 2009

Julemusikk

Det er noe eget med å plukke fram julemusikken. Noe kjenner man at man er litt lei, andre ting fungerer bra år etter år. En av mine favoritter er juleplata til Peter Jöback - dette er en skikkelig smørsanger av rang men duetten mellom han og Sissel Kyrkjebø er utrolig fin! Også er det fint med svensk da!



Også har man alle disse samleplatene som fungerer til sitt bruk, underholdende og lett. Men av klassikerne synes jeg Elvis er kul til jul, selv om jula hans er aldri så blå. Og ikke minst gir det meg gode minner om en Elviskopi vi opplevde i København en gang:



Og alt dette blogger jeg om i dag fordi det var et samtaleemne i lunsjen på jobben. Og det var da Husmor bak bloggen Mia i Myra fortalte at hun har hørt på den nye juleplata til Ronan Keating (som jo absolutt kan kalles like smørglatt som Jöback), fordi han synger en av hennes favorittsanger. Og jeg skjønner ikke at jeg ikke har hørt sangen før- nå har jeg hørt den i ulike versjoner på Spotify, og han gjør en absolutt veldig fin versjon. Og nå fikk jeg et supert julegavetips til noen som jeg vet kommer til å sette pris på denne CD'n. Takk for tipset:) Det er ingen video på You Tube, bare en bildeserie av en bruker - jeg må lære meg å bare legge til lydspor, tror jeg. Uansett -fiiin sang!

1 kommentar:

hh sa...

Og fine sanger! Etter å ha hørt Nordstoga/Kyrkjebø nok en gang, har jeg bestemt meg for at det blir årets nykommer her i huset!