fredag 14. mai 2010

Stein!

I kveld har vi kost oss foran Norske talenter, jentene og jeg. Alt mulig godt - potetgull, jordbær, sjokolade, is og druer var satt fram på bordet, og vi koste oss sammen til klokka var ni. Da la jeg jentene og siden har pappaen og jeg - hatt en hyggelig fredagskveld som besto av å spre 2 og en halv tonn pukkstein utover innkjørselen. Det var utrolig deilig å være ute en hel kveld - jeg fikk faktisk skikkelig sommerstemning. Det er mulig vi får noen sure naboer som ikke synes det er så gøy med stein som spres til langt utpå fredagskvelden. Men det var deilig å holde på i skumringen, drikke litt øl og jobbe som ekte "karer"! Vi koste oss masse- og er ganske spente på å se resultatet i dagslys.

Slik kan man også la en fredagskveld gå. Hva lørdagen bringer av stive armer og ben kan jeg bare tenke meg...

Bilde kommer i morgen...

3 kommentarer:

Heidi sa...

Vi trenger også stein! Kanskje ikke pukk, men litt mindre. Men det er kanskje lurt å vente til evt. ny garasje er på plass?

C-mor sa...

Jeg er for å få unna ting, ellers ville jeg ventet...lenge. Vi vil egentlig ha brostein OG ny garasje, men dette var en billig løsning som løftet gårdsplassen mange hakk! Og så får det andre komme når vi ser at vi har tid og råd til det:)Og man kan jo lett fylle på med mer senere. Det var utrolig gledelig å gå ut i dag tidlig!

Heidi sa...

Hehe, du er trolig en del mer effektiv enn meg! ;o) Men nå har det seg jo sånn at vi forhåpentligvis er i gang med ny garasje i løpet av et par måneders tid. Og SÅ kan vi få grus... :o)