lørdag 21. februar 2009

Lørdags kveld i slalombakken

Etter å ha brukt hele dagen på tur fra senter til senter ganske så frustrerte på jakt etter ny bobledress til storesøster hadde vi en helt fantastisk lørdagskveld i går.

Vi var nemlig bedt i slalombursdag til et vennepar. HURRA for super feiring! Altså, hele bakken med bare kjentfolk, gratis utlån av utstyr, og pølsegrilling og kaker i varmestua. Dette i tillegg til en fantastisk temperatur og myk nysnø gjorde at vi ble "frageistra" (begeistret? spør lillesøster) hele gjengen! Det er faktisk 14 år siden forrige gang mor sto på slalom. Det var første gang jentene våre fikk prøvd seg også, og det gikk ganske bra.

Det var en sliten gjeng som kom hjem i halv-elve tiden i går kveld, lillesøster sovnet med hjelmen på i bilen, hun fikk nemlig helt ny hjelm for to dager siden og det var ikke snakk om å ta den av igjen. Vi gleder oss allerede til neste tur.

Og det er virkelig ikke noe som er så sjarmerende som småtasser i fullt slalomutstyr:o)

2 kommentarer:

hh sa...

Hvor var dette? Hørtes ut som en strålende idé å gjøre noe sånt. Undrer på om dette er noe for skidagen vår? Ingen som har sagt at det behøver å være på dagtid, vel?

hh sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.