torsdag 26. mars 2009

Forrige helg ble travel med familiebesøk - masse søte små tantebarn, to bikkjer og søster og mann fylte opp huset. Så har vi igjen hatt en av vinterens travleste uker - mye farting og kursing gjør at vi knapt har vært hjemme, så i huset er det kaos. Mamma har vært borte noen kvelder i forbindelse med jobb, nå er det pappaen sin tur. Og dette skjer i en åtte til fire familie...

Nå går vi mot en rolig helg - bortsett fra at pappaen skal jobbe hele helgen. Så rettelse -jentene i huset går mot en rolig helg! Lillesøster venter på neste lørdag så fort den ene er ferdig - og på grunn av dette har hun full kontroll på ukedagene. I morgen har hun ha med dag, og det var det første hun sa hun våknet i dag tidlig. Da er det fredag og så blir det lørdag - og godteri - ukas absolutt STØRSTE høydepunkt.
Vi har ingen store planer, men det ser ganske gøy ut å dra til konserthuset på søndag, da er det åpent hus for barna , med konserter og aktiviteter for barna hele dagen. Så det kan nok fort hende at vi er der!

1 kommentar:

hh sa...

Jeg vil også se den filmen, men jeg lurer på om de har "rett" person til å spille Becky.. :)
Får vel først få med meg "Menn som.. "