lørdag 27. juni 2009

I pose og sekk

Man kan faktisk sitte ute en hel kveld og nyte sommerNorge (og rosévin) samtidig som man ser en film! "Kveldsverandaen" har blitt flittig benyttet den siste uka og vi har ikke sett tv, men i kveld ville vi se film. Men man kan jo ikke gå inn og sette seg en slik fantastisk kveld! Vi har en kombinert tv/dvd-spiller, denne var helt perfekt å trille ut i kveld. Som dere ser har vi fine tv-stoler oppe på verandaen, og det ble faktisk ganske så bra det hele!
Filmen vi så var "Rachels wedding" - jeg trodde dette var en romantisk komedie -det var det ikke. Dette er en veldig emosjonell film med gode karakterer og en god historie. Anbefales!

5 kommentarer:

hh sa...

Så fint det har blitt der ute!! Jeg tror mine foreldre har sittet ute med TV`en mang en kveld, så dere er ikke alene!

Heidi sa...

Jeg for min del synes nå tv på terrassen er sjokkerende luksus! ;o) Men du og du så deilig det må være! *ønske seg tv på terrassen*

Anonym sa...

Wow, så flott det er blitt!!!
Og så fin lykt der borti hjørnet........
Klem LV

C-mor sa...

Takk for hyggelige kommentarer, vi er strålende fornøyde når vi sitter der ute nå. Og det hjelper å få fine lykter i gave, LV:)Heidi, det er jo ikke mange kvelder det er varmt nok å sitte ute på verandaen og se tv egentlig, men i denne varmeperioden har det vært helt supert:)

Anonym sa...

Det så helt genialt ut!