lørdag 13. juni 2009

Sur katt og litt om alt


Har du noen gang sett en skikkelig sur og dønn fornermet katt? Møt vår kjære Kasper, i dette sekund. Han sitter på trappa med ørene rett opp, helt stille og stirrer på oss med et veldig surt oppsyn. Han har nemlig fått ormekur, etter at vi så noen tynne streker i ro.... Sier ikke mer om det. Men han liker ikke å få en tablett stukket ned i halsen og han liker ikke å bli holdt fast. Men oppdraget ble fullført, men nå er han altså dønn sur. Mens vi er fornøyde.

Etter en lang rekke med travle helger der vi stort sett har reist bort er det deilig å ha en helg hjemme nå. Formen var litt på skrå i dag tidlig, uka som gikk ble nemlig av den travle typen med avslutninger, bursdager og sommerfester. Den siste var på jobben til mor i går kveld. Og det å være ute en fredagskveld er gøy, men det er også den kvelden man gjerne kunne kroet seg i sofaen med et glass rødvin. I stedet ble det en sosial kveld med hvitvin.
Men når man har vært mye borte vises det i huset. Plutselig ser man de skitne vinduene, hagen som trenger en hjelpende hånd, alt som ikke er ferdig ute og inne... Så vi har endelig fått ryddet i et bed vi har arvet og lurer på om vi skal flate ned med jorda, men samtidig er det både peoner og tulipaner der, så en gyllen middelvei må vi finne fram til her. For peoner er nemlig favorittblomstene til mammaen i huset.

Resten av kvelden hadde vi tenkt å tilringe i sofaen for å få sett "Australia", men det er jo så fantastisk vær så kanskje vi ender opp med å stå å rydde bed i stedet.

Ingen kommentarer: