lørdag 19. september 2009

Lørdagsgodt

"Bedre enn det beste godteriet jeg vet" var storesøsters kommentar til familiens dessert i kveld. Vi har hatt en rolig lørdag i det nydelige været, storesøster har fått tatt det helt med ro siden hun brakk armen sin på torsdag, og vi har stelt i hagen og inne i huset. Tid til å lage en skikkelig god middag ble det, men desserten var altså hjemmelagde Belgiske vafler. Stekt i et helt vanlig vaffeljern. De ser derfor helt vanlige ut, men smaken er fortreffelig - noe tørrere enn vanlige Belgiske vafler, men søtt så det monner (veldig søtt, og det liker vi). Og en plate er mer enn nok til hver - særlig om man heller litt sjokoladesaus på. De er aller best helt varme. Disse kommer vi til å lage igjen og igjen, om vi da ikke investerer i et belgisk vaffeljern også, men vi holder litt igjen, for hvor mange plasskrevende duppeditter skal man egentlig ha til slutt?

Kvelden gikk så over til kinokveld med Harry Potter, til tross for en ivrig Harry Potter-fan til mor har jentene ikke fått sett filmene før nå, og i kveld så vi ener'n. Og jeg er like betatt som alltid, selv om den gjør seg klart best på originalspråket. Og jentene koste seg masse de også, men når det var på det skumleste slo vi av lyden. Det er faktisk den som er verst;)

(Bildet fra Jernias hjemmeside, oppskrift fra Maison Mat & Vin 5/08)

3 kommentarer:

Tea Kristin sa...

Namnamnam... Det høres veeeeldig deilig ut!!

Heidi sa...

Tror aldri jeg har smakt belgiske vafler...

C-mor sa...

Er det sant? Men det er jo så utrolig godt, Heidi! Du har noe å glede deg til,altså! For det er som Tea sier namnamnam:)